Eforie

Ni-e lehamite de marsuri, de tromboane si plocoane,
De blazoane, de canoane si fasoane.
Fiindca banul si prostia sunt pericole morale
Circul vieti ne-a impus salturi mortale.
Deasupra florilor noastre ciuperca cheama a pustiu,
Din cer cad pasari albastre si totusi nu-i prea târziu.

miercuri, 16 aprilie 2008

ziua





UPSC are candidat pentru Eforie

-- Vicepresedintele UPSC Constanta, Liliana Mihai, a prezentat candidatul pe care partidul il va sustine in competitia pentru cucerirea Primariei Eforie, in persoana avocatului Dumitru Raducanu.
El a fost insotit de doi dintre pretendentii UPSC la mandatele de consilieri locali: Nicolae Ciurdea si Cristian Solom. Pentru a face o impresie cat mai placuta celor prezenti, candidatul si-a expus vasta pregatire profesionala, universitara si post-universitara. Intrucat "se regaseste in doctrina pe care UPSC o promoveaza", Raducanu considera ca solutiile pe care le are sunt cele necesare cetatenilor. El a punctat cateva proiectele pe care le-ar promova in ipostaza de edil, masuri privind aplicarea prevederilor Legii 10/2001- care vizeaza regimul juridic al imobilelor luate abuziv intre 1945 - 1989, precum si unele idei menite sa permita fluidizarea traficului in oras si consolidarea malului din Eforie Sud. Raducanu a pledat pentru crearea unui parteneriat public-privat pentru administrarea cimitirului din Eforie Nord, derularea unui proiect pentru comunitatea rroma din zona si implementarea unor programe de incluziune sociala.

In conditiile in care UPSC nu se afla in preferintele electoratului din Eforie, sansele ca propunerile sale sa se materializeze sunt extrem de reduse.

Claudia CANDET

Niciun comentariu: